Siirry sisältöön →

Tietosuojakäytäntö & GDPR

HAUSKOJA LAINAUKSIA
tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 28.4.2020

Funny Quotes (“me”, “me” tai “meidän”) funnyquoteshumor.com verkkosivustoa (jäljempänä “Palvelu”).

Tällä sivulla kerromme sinulle henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevista käytännöistämme, kun käytät Palveluamme, sekä niihin liittyvistä valinnoista. Hauskojen tarjousten tietosuojakäytäntö on luotu TermsFeedin avulla.

Käytämme tietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määrätä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme , jotka ovat käytettävissä funnyquoteshumor.com

Määritelmät

  • Palvelu – Palvelu funnyquoteshumor.com Funny Quotesin operoima verkkosivusto
  • Henkilötiedot – Henkilötiedot tarkoittavat tietoja elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat joko hallussamme tai todennäköisesti tulevat hallussamme).
  • Käyttötiedot – Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun avulla tai itse Palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Evästeet – Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on tallennettu laitteellesi (tietokoneelle tai mobiililaitteelle).

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluamme sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

henkilötiedot

Palveluamme käyttäessämme saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen (“Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten Palvelua käytetään (“Käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet-protokollan osoitteen (esim. IP-osoitteen), selaintyypin, selainversion, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelumme toimintaa ja meillä on tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Myös muita seurantatekniikoita, kuten majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja, käytetään tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaintasi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmaisemaan, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et välttämättä voi käyttää joitakin osia Palvelustamme.

Esimerkkejä evästeistä, joita käytämme:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä palvelumme käyttämiseen.
  • Mieltymysevästeet. Käytämme asetusevästeitä muistaaksesi asetuksesi ja erilaiset asetuksesi.
  • Turvaevästeet. Käytämme suojausevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

Funny Quotes käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi.
  • Ilmoittaaksemme sinulle Palveluumme tehdyistä muutoksista.
  • Jotta voit halutessasi osallistua Palvelumme vuorovaikuttut ominaisuuksiin.
  • Tarjota asiakaspalvelua ja tukea.
  • Tarjotaksemme analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa Palvelua.
  • Palvelun käytön seuraamiseksi.
  • Teknisten ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi.

Tietojen siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää – ja ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueesi laeista.

Jos sijaitsut Brasilian ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Brasiliaan ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen tällaisten tietojen lähettäminen edustaa suostumustasi siirtoon.

Hauskat lainaukset tekevät kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä tarkastuksia, mukaan lukien tietosi ja muiden henkilökohtaisten tietosi turvallisuus.

Tietojen luovuttaminen

Oikeudelliset vaatimukset

Hauskat lainaukset voivat paljastaa henkilötietojasi siinä hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Noudattaa lakisääteistä velvoitetta.
  • Suojellaksesi ja puolustaaksemme Funny Quotesin oikeuksia tai omaisuutta.
  • Estääksesi tai tutkiaksemme mahdolliset palveluun liittyvät väärinkäytökset.
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.
  • Suojautuakseen oikeudelliselta vastuulta.

Euroopan kansalaisena sinulla on GDPR:nnojalla tiettyjä yksilöllisiä oikeuksia. Lisätietoja näistä oppaista on GDPR-oppaassa.

Tietojen turvallisuus

Tietosi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään internetin tai sähköisen tallennusmenetelmän kautta ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietosi suojaamiseksi, emme voi taata sen ehdotonta turvallisuutta.

Palveluntarjoajien

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan palveluamme (“Palveluntarjoajat”), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan, miten palveluamme käytetään.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihinne vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, ja he ovat velvollisia olla paljastamatta tai käyttämään niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemaasi sivustoon tietosuojakäytäntöön.

Emme voi hallita kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä, jotka eivät ole vastuussa niistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei puhu alle 18-vuotiaille (“Lapset”).

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja keneltäkään alle 18-vuotiaiden henkilöltä. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Kerromme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme, ennen kuin muutos tulee voimaan, ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan “voimaantulopäivän”.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti muutosten osalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Mitkä ovat evästeitä koskevat valintasi

Jos haluat poistaa evästeet tai ohjeistaa verkkoselaintasi poistamaan tai kieltäytymään evästeistä, käy selaimesi ohjesivuilla. Euroopan kansalaisena sinulla on GDPR:n nojalla tiettyjä yksilöllisiä oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista on GDPR-oppaassa.

Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeet tai kieltäydyt hyväksymästä niitä, et ehkä voi käyttää kaikkia tarjoamaamme ominaisuutta, et ehkä pysty tallentamaan asetuksiasi, ja jotkut sivuistamme eivät ehkä näy oikein.

Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosa

Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosa

Jotta verkkosivuston kävijät voivat estää Tietojaan käyttämästä Google Analyticsia, olemme kehittäneet Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan verkkosivustoille, jotka käyttävät Tuettua Google Analytics JavaScript -versiota (analytiikka.js, gtag.js).

Jos haluat kieltäytyä, lataa ja asenna lisäosa selaimeesi. Google Analyticsin opt-out-lisäosa on suunniteltu yhteensopivaksi Chromen, Internet Explorer 11:n, Safarin, Firefoxin ja Operan kanssa. Toimiakseen opt-out-lisäosan on pystyttävä lataamaan ja suorittamaan oikein selaimessasi. Internet Explorerissa kolmannen osapuolen evästeiden on oltava käytössä. Lue lisää opt-out-mahdollisuudesta ja selaimen lisäosan asianmukaisesta asentamisesta täältä.
LUE LISÄÄ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Mistä löydät lisätietoja evästeistä

Saat lisätietoja evästeistä ja seuraavista kolmansien osapuolten verkkosivustoista:

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Sähköpostilla: contact @ funnyquoteshumor.com

Tämä viesti on käytettävissä myös kohteessa: englantienglanti ranskaranska hindihindi hollantihollanti espanjaespanja arabiaarabia portugaliportugali italiaitalia tanskatanska saksasaksa hepreaheprea unkariunkari islantiislanti kirjanorjakirjanorja puolapuola ruotsiruotsi