Hoppa till innehåll →

Integritetspolicy & GDPR

ROLIGA CITAT
integritetspolicy

Gäller från och med den 28 april 2020

Funny Quotes (“oss”, “vi” eller “vår”) driver funnyquoteshumor.com webbplats (nedan kallad “Tjänsten”).

Denna sida informerar dig om våra policyer för insamling, användning och utlämnande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till dessa uppgifter. Sekretesspolicyn för roliga offerter har skapats med hjälp av TermsFeed .

Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda Tjänsten godkänner du insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inget annat definieras i denna integritetspolicyhar de villkor som används i denna sekretesspolicy samma betydelser som i våra villkor, tillgängliga från funnyquoteshumor.com

Definitioner

  • Service – Service är den funnyquoteshumor.com webbplatsen som drivs av Funny Quotes
  • Personuppgifter – Personuppgifter innebär uppgifter om en levande person som kan identifieras från dessa uppgifter (eller från dessa och annan information som vi antingen har eller sannolikt kommer att komma i vår besittning).
  • Användningsdata – Användningsdata samlas in automatiskt antingen genereras av användningen av Tjänsten eller från själva tjänstinfrastrukturen (till exempel varaktigheten för ett sidbesök).
  • Cookies – Cookies är små filer som lagras på din enhet (dator eller mobil enhet).

Insamling och användning av information

Vi samlar in flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla och förbättra vår service till dig.

Typer av insamlade data

personuppgifter

När du använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (“Personuppgifter”). Personligt identifierbar information kan innehålla, men är inte begränsad till:

  • Cookies och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur Tjänsten nås och används (“Användningsdata”). Dessa användningsdata kan innehålla information som datorns Internet Protocol-adress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som spenderas på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Spårning & cookies data

Vi använder cookies och liknande spårningsteknik för att spåra aktiviteten på vår tjänst och vi har viss information.

Cookies är filer med en liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Andra spårningstekniker används också som fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att neka alla cookies eller att ange när en cookie skickas. Om du inte accepterar cookies kan du dock inte använda vissa delar av vår Tjänst.

Exempel på cookies som vi använder:

  • Sessionscookies. Vi använder sessionscookies för att driva vår tjänst.
  • Preferenscookies. Vi använder preferenscookies för att komma ihåg dina preferenser och olika inställningar.
  • Säkerhetscookies. Vi använder säkerhetscookies för säkerhetsändamål.

Användning av data

Roliga citat använder insamlade data för olika ändamål:

  • För att tillhandahålla och underhålla Tjänsten.
  • För att meddela dig om ändringar i vår tjänst.
  • Så här tillåter du dig att delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det.
  • För att ge kundvård och support.
  • För att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra Tjänsten.
  • Så här övervakar du användningen av Tjänsten.
  • För att upptäcka, förebygga och åtgärda tekniska problem.

Överföring av data

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till – och underhållas på – datorer utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Om du befinner dig utanför Brasilien och väljer att lämna information till oss, observera att vi överför uppgifterna, inklusive personuppgifter, till Brasilien och behandlar dem där.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av att du har informerat om sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Roliga offerter kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och att ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av uppgifter

Rättsliga krav

Roliga citat kan avslöja dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • För att uppfylla en rättslig skyldighet.
  • För att skydda och försvara rättigheterna eller egendomen för roliga citat.
  • För att förhindra eller utreda eventuella missförhållanden i samband med Tjänsten.
  • För att skydda den personliga säkerheten för användare av Tjänsten eller allmänheten.
  • För att skydda mot rättsligt ansvar.

Som europeisk medborgare har du enligt GDPRvissa individuella rättigheter. Du kan läsa mer om dessa guider i GDPR-guiden.

Datasäkerhet

Säkerheten för dina uppgifter är viktig för oss men kom ihåg att ingen överföringsmetod via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi kan anlita tredjepartsföretag och individer för att underlätta vår tjänst (“Tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla Tjänsten för vår räkning, för att utföra servicerelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter har tillgång till dina personuppgifter endast för att utföra dessa uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat ändamål.

Länkar till andra webbplatser

Vår Service kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk från tredje part dirigeras du till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att granska sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicyer eller praxis på webbplatser eller tjänster från tredje part.

Barns integritet

Vår Tjänst riktar sig inte till någon under 18 år (“Barn”).

Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/ eller ett framträdande meddelande på vår tjänst, innan ändringen träder i kraft och uppdatera “giltighetsdatumet” högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna integritetspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Ändringar i denna sekretesspolicy är effektiva när de läggs ut på den här sidan.

Vad har du för val när det gäller cookies

Om du vill ta bort cookies eller instruera din webbläsare att radera eller neka cookies kan du besöka hjälpsidorna i din webbläsare. Som europeisk medborgare har du enligt GDPR vissa individuella rättigheter. Du kan läsa mer om dessa rättigheter i GDPR-guiden.

Observera dock att om du tar bort cookies eller vägrar att acceptera dem kanske du inte kan använda alla funktioner vi erbjuder, du kanske inte kan lagra dina preferenser och vissa av våra sidor kanske inte visas korrekt.

Webbläsartillägg för Google Analytics Opt-out

Webbläsartillägg för Google Analytics Opt-out

För att ge webbplatsbesökare möjlighet att förhindra att deras data används av Google Analytics har vi utvecklat webbläsartillägget Google Analytics för webbplatser som använder den version av Google Analytics JavaScript (analys.js, gtag.js).

Om du vill välja bort, ladda ner och installera tillägget för din webbläsare. Google Analytics opt-out-tillägget är utformat för att vara kompatibelt med Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox och Opera. För att fungera måste opt-out-tillägget kunna laddas och köras korrekt i din webbläsare. För Internet Explorer måste cookies från tredje part vara aktiverade. Läs mer om opt-out och hur du installerar webbläsartillägget korrekt här.
LÄS MER: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Var hittar du mer information om cookies

Du kan läsa mer om cookies och följande webbplatser från tredje part:

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss:

  • Via e-post: kontakta @ funnyquoteshumor.com

Det här inlägget är också tillgängligt i: EngelskaEngelska FranskaFranska HindiHindi NederländskaNederländska SpanskaSpanska ArabiskaArabiska Portugisiska, PortugalPortugisiska, Portugal ItalienskaItalienska DanskaDanska FinskaFinska TyskaTyska HebreiskaHebreiska UngerskaUngerska IsländskaIsländska Norskt BokmÃ¥lNorskt BokmÃ¥l PolskaPolska