Hopp til innhold →

Personvernregler og GDPR

MORSOMME SITATER
personvernpolicy

Gyldig fra: 28.

Morsomme sitater (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet funnyquoteshumor.com (heretter kalt “tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene. Personvernreglene for morsomme sitater er opprettet ved hjelp av TermsFeed .

Vi bruker dataene dine til å levere og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra funnyquoteshumor.com

Definisjoner

  • Service – Service er det funnyquoteshumor.com nettstedet som drives av Funny Quotes
  • Personopplysninger – Personopplysninger betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra disse og annen informasjon enten i vår besittelse eller sannsynligvis vil komme i vår besittelse).
  • Bruksdata – Bruksdata samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).
  • Informasjonskapsler – Informasjonskapsler er små filer som lagres på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

Innsamling og bruk av informasjon

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for ulike formål for å levere og forbedre tjenesten vår til deg.

Typer data som samles inn

Personopplysninger

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg («personopplysninger»). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Informasjonskapsler og bruksdata

Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten åpnes og brukes («bruksdata»). Disse bruksdataene kan omfatte informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket ditt, tiden du bruker på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår, og vi har visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Andre sporingsteknologier brukes også som beacons, tagger og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan be nettleseren din om å avvise alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

  • Informasjonskapsler for økt. Vi bruker øktinformasjonskapsler for å drive tjenesten vår.
  • Preferanse informasjonskapsler. Vi bruker preferanseinformasjonskapsler for å huske dine preferanser og forskjellige innstillinger.
  • Sikkerhetsinformasjonskapsler. Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler av sikkerhetsgrunner.

Bruk av data

Morsomme sitater bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • For å levere og vedlikeholde tjenesten.
  • For å varsle deg om endringer i tjenesten vår.
  • For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre det.
  • For å gi kundeservice og støtte.
  • For å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten.
  • For å overvåke bruken av Tjenesten.
  • For å oppdage, forhindre og løse tekniske problemer.

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra jurisdiksjonen din.

Hvis du befinner deg utenfor Brasil og velger å oppgi informasjon til oss, må du være oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Brasil og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til denne overføringen.

Morsomme sitater vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til dataene dine og annen personlig informasjon.

Utlevering av data

Juridiske krav

Morsomme sitater kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • For å overholde en juridisk forpliktelse.
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Funny Quotes.
  • For å forhindre eller undersøke mulig urett i forbindelse med Tjenesten.
  • For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten.
  • For å beskytte mot juridisk ansvar.

Som europeisk statsborger, under GDPR, har du visse individuelle rettigheter. Du kan lære mer om disse veiledningene i GDPR-veiledningen.

Datasikkerhet

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi bestreber oss på å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte personopplysningene dine, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tjenesteleverandører

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å lette tjenesten vår (“tjenesteleverandører”), for å levere tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til personopplysningene dine for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å utlevere eller bruke dem til noe annet formål.

Koblinger til andre områder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, blir du dirigert til tredjepartens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 18 år («barn»).

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er forelder eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, kan du kontakte oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldresamtykke, iverksetter vi tiltak for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller et fremtredende varsel på tjenesten vår, før endringen trer i kraft og oppdaterer «ikrafttredelsesdatoen» øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Hva er dine valg angående informasjonskapsler

Hvis du vil slette informasjonskapsler eller instruere nettleseren din om å slette eller avvise informasjonskapsler, kan du gå til hjelpesidene i nettleseren din. Som europeisk statsborger har du i henhold til GDPR visse individuelle rettigheter. Du kan lære mer om disse rettighetene i GDPR-veiledningen.

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du sletter informasjonskapsler eller nekter å godta dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene vi tilbyr, du kan kanskje ikke lagre preferansene dine, og noen av sidene våre vises kanskje ikke riktig.

Tillegg for google analytics-bortvelt nettleser

Tillegg for google analytics-bortvelt nettleser

For å gi besøkende på nettstedet muligheten til å forhindre at dataene deres brukes av Google Analytics, har vi utviklet google Analytics-tillegget for å velge bort nettlesertillegg for nettsteder som bruker den støttede versjonen av Google Analytics JavaScript (analyse.js, gtag.js).

Hvis du vil velge bort dette, laster du ned og installerer tillegget for nettleseren din. Google Analytics opt-out-tillegget er designet for å være kompatibelt med Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox og Opera. For å fungere må opt-out-tillegget kunne laste og utføre riktig i nettleseren din. For Internet Explorer må tredjeparts informasjonskapsler være aktivert. Lær mer om avmelding og hvordan du installerer nettlesertillegget riktig her.
LES MER: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Hvor finner du mer informasjon om informasjonskapsler

Du kan finne ut mer om informasjonskapsler og følgende tredjepartsnettsteder:

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

  • Via e-post: kontakt @ funnyquoteshumor.com

Dette innlegget er også tilgjengelig i: EngelskEngelsk FranskFransk HindiHindi NederlandskNederlandsk SpanskSpansk ArabiskArabisk Portugisisk (Portugal)Portugisisk (Portugal) ItalienskItaliensk DanishDanish FinskFinsk TyskTysk HebraiskHebraisk UngarskUngarsk IslandskIslandsk PolskPolsk SwedishSwedish